У липні розпочнеться капітальний ремонт ескалаторів на пересадочному вузлі між станціями «Палац спорту» та «Площа Льва Толстого». Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Як повідомляють у КП «Київський метрополітен», з 2 липня планується по черзі почати капітальний ремонт ескалаторів №3 та №4 на пересадочному вузлі між станціями «Палац спорту» та «Площа Льва Толстого». Про терміни звершення робіт буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, що зараз виконуються ремонт ескалатора №4 на пересадочному вузлі між станціями «Театральна» і «Золоті ворота». За інформацією комунального підприємства, станом на 20 червня виконано ремонт сходів, головного валу, валів редуктора, укомплектовані тягові ланцюги. Остаточно роботи планується закінчити 4 липня поточного року, проте вже 8 липня розпочнеться ремонт ескалатора №3.

КП «Київський метрополітен» просить пасажирів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і по можливості користуватися іншими пересадочними вузлами.

Нагадаємо, з 4 червня по 2 серпня 2013 року на пересадочному вузлі між станціями «Золоті ворота» та «Театральна» київського метрополітену буде проводитися плановий капітальний ремонт ескалаторів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

142