Під час зустрічі лідерів трьох парламентських фракцій з Президентом України Віктором Януковичем обговорювалося питання поліпшення роботи парламенту. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на виході з будівлі Адміністрації Президента журналістам заявив лідер КПУ Петро Симоненко.

«Ми висловили свої побажання, як можна поліпшити за змістом роботу ВР і на яких питаннях потрібно зосередити увагу. Ми ні про що не домовлялися, просто кожен висловив свою позицію», - заявив він.

Симоненко також повідомив, що Президент озвучив своє бажання зустрічатися з лідерами фракцій щоразу, коли виникає така необхідність.

Також, за його словами, обговорювалося питання можливості виступу Президента в парламенті під час закриття цієї сесії ВР.

У той же час, відповідаючи на запитання, які напуття отримали лідери фракцій від Президента, він заявив: «Решта висловляться, які напуття, я особисто ніяких напуттів не отримував».

Нагадаємо, на початку розмови Глава держави висловив жаль у зв'язку з тим, що на цій зустрічі відсутні представники фракції політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» і фракції ВО «Свобода».

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

177