Стан здоров'я екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко нормальний. Про це начальник Качанівської виправної колонії Ігор Колпащиков заявив сьогодні на брифінгу перед ЦКЛ «Укрзалізниці», де перебуває Тимошенко.

Він зазначив, що екс-прем'єр сьогодні сама відмовилася від проведення зустрічі з адвокатом Миколою Титаренком. За словами Колпащикова, адвокат Титаренко прибув до лікарні близько 13:00, у цей час Тимошенко була на процедурах.

«Хочу зазначити, що німецькі лікарі сказали припинити ці процедури, але за наполяганням Тимошенко ці процедури тривають», - зазначив начальник колонії.

За словами Колпащикова, коли Тимошенко вийшла із процедурної кімнати, їй повідомили про прибуття адвоката, однак Тимошенко, зайшовши до себе в палату, вирішила, що проводити зустріч не буде, повідомляє «УНІАН».

«Тимошенко зайшла до палати, подивилася навколо і сказала, що треба поїсти і що не налаштована на зустріч. Ми не можемо впливати на зустрічі із захисником», - підкреслив Колпащиков.

За його словами, Тимошенко попросила начальника варти вийти до Титаренка, вибачитися перед ним від її імені і повідомити, що зустріч не відбудеться.

Колпащиков також спростував інформацію про те, що Титаренко просив охоронця надати йому підтвердження, написане особисто Тимошенко, про те, що екс-прем'єр не може провести зустріч.

«Ця інформація не відповідає дійсності. Титаренко не просив ніяких записок, ніяких документальних підтверджень», - сказав Колпащиков.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

248