Радник Президента України, керівник головного управління Адміністрації Президента з питань міжнародних відносин Андрій Гончарук вважає активною діяльність Президента Віктора Януковича в європейській інтеграції України.

Про це він сказав в інтерв'ю «Українським новинам».

«Перш за все, зазначу: українська зовнішня політика присутня скрізь, де є національний інтерес... Незмінним зовнішньополітичним пріоритетом залишається євроінтеграційний вибір України, і діалог з країнами Європейського Союзу достатньо інтенсивний... Міжнародна діяльність Глави держави в європейському напрямку залишається як ніколи активною», - зазначив Гончарук.

Він підкреслив, що протягом 2012-2013 років Янукович провів низку зустрічей з главами європейських держав і керівництвом ЄС.

Коментуючи географію візитів, Гончарук зазначив, що, починаючи з 2010 року, Янукович паралельно з активізацією курсу на європейську інтеграцію зробив рішучі кроки у розширенні спектру національної зовнішньої політики.

На його думку, зовнішня політика Президента дозволяє ефективно розвивати взаємодію з традиційними і новими міжнародними партнерами України.

Нагадаємо, 13 червня Янукович відвідав саміт глав держав Центральної Європи у Братиславі (Словаччина).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

189