Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не виключив, що більшості знову доведеться провести виїзне засідання Верховної Ради. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив на брифінгу.

За його словами, нардепи від фракції ПР у повному складі готові сьогодні працювати в сесійній залі. «Ми сьогодні готові прийти до парламенту і приймати рішення. Ми не хочемо влаштовувати клоунаду. Ви хочете бійку в залі? Будь ласка, питань немає, але для чого? Що ми цим ініціюємо? Повернемося назад? Ми повинні рухатися вперед, і якщо хтось вважає, що він такий крутий і може зупинити рух вперед, то я думаю, що це дурість і все одно суспільство йде вперед. Ми будемо діяти, виходячи з обставин, що склалися», - зазначив регіонал.

За його словами, якщо більшості буде потрібно проголосувати за певні законопроекти, це буде зроблено.

На уточнююче запитання, чи відбудеться виїзне засідання вже сьогодні, він сказав, що це питання обговорюватиметься на засіданні фракції.

Також Єфремов підкреслив, на виїзне засідання більшості преса допущена не буде, оскільки разом з журналістами в зал засідань можуть пройти представники опозиції і зірвати роботу.

Нагадаємо, сьогодні парламентарії від опозиції заблокували трибуну Верховної Ради України і зажадали, щоб Президент особисто прийшов до парламенту і виступив зі щорічним посланням.

Як повідомлялося, 4 квітня депутати більшості провели засідання в актовій залі комітету Верховної Ради, оскільки сесійну залу парламенту на вул.Грушевського було заблоковано опозиціонерами.

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак не виключив, що сьогодні, о 16:00, може відбутися виїзне засідання парламенту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

179