Акриловий ніготь Леді Гаги, який співачка загубила під час концерту у Дубліні у вересні минулого року, проданий через інтернет-аукціон майже за 13 тисяч доларів, повідомляється на аукціонному сайті, який проводив торги.

Леді Гага загубила накладний ніготь під час виступу, що пройшов 15 вересня 2012 року в Дубліні. Після концерту працівник сцени знайшов чорний акриловий ніготь, прикрашений золотими намистинками, який він прийняв за гітарний медіатор.


 
Крім нігтя, покупець, ім'я якого не повідомляється, отримав фотографії, що підтверджують справжність лота, повідомляє РІА «Новости». На одній із них, зробленій у Нью-Йорку на прем'єрі парфумів Леді Гаги за день до концерту у Дубліні, видно, що руки співачки прикрашені схожими нігтями. Другий знімок був зроблений під час концерту. На ньому видно, що один із накладних нігтів, на мізинці лівої руки, відсутній.

Раніше цього року на аукціоні у Парижі була продана пара туфель співачки за 8 тисяч євро. Зі сріблястими туфлями на високій платформі та 12-сантиметрових підборах Леді Гага розлучилася також під час виступу. Епатажна співачка запустила їх у натовп глядачів зі сцени під час концерту у Паризькому комплексі Bercy в грудні 2010 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

309