Міністерство доходів і зборів України запросило користувачів соцмереж до обговорення інвестиційного клімату України. Як повідомила прес-служба Міністерства, в соціальній мережі Facebook відкрито спеціальну сторінку для формування порядку денного панельної дискусії Doing Business in Ukraine, яка відбудеться 13 червня 2013 року у рамках міжнародної бізнес-конференції ABC: Ukraine&Partners-2013.

Конференція буде проводитися за ініціативою прем'єр-міністра України Миколи Азарова 13-15 червня 2013 року в Києві. Метою заходу є подальший розвиток діалогу між владою і бізнесом, об'єднання зусиль для пошуку шляхів взаємоприйнятного співробітництва та подолання шляхів негативного впливу глобальної економічної кризи.

Згідно з повідомленням, під час дискусії Doing Business in Ukraine топ-менеджери провідних українських і зарубіжних компаній, керівники бізнес-асоціацій, провідні українські та міжнародні експерти обговорять шляхи підвищення інвестиційної привабливості України. До дискусії також приєднається міністр доходів і зборів України Олександр Клименко.

«Проводячи дискусію, ми прагнемо почути від інвесторів очікування щодо дій уряду в напрямі поліпшення інвестиційного клімату. Разом з усіма учасниками ми розраховуємо спільними зусиллями визначити кроки в податковій і митній сферах, які дозволять підвищити привабливість України як конкурентоспроможного майданчика для залучення інвестицій. Я розраховую на професійний, відкритий і, головне, продуктивний діалог. Для нас важливо почути очікування і думки інвесторів, навіть якщо вони не завжди збігаються з позицією уряду», - підкреслив міністр.

Як зазначають у Міністерстві, користувачі соцмережі можуть вже зараз поставити учасникам запитання для обговорення, а також висловити своє бачення предмета дискусії. Найбільш цікаві пости і питання будуть озвучені під час дискусії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

219