Психічно хворий житель Запоріжжя, який напав на співробітників служби «швидкої допомоги» і жорстоко вбив вагітну жінку-фельдшера, перебуває у Запорізькому слідчому ізоляторі, чутки про його смерть не підтверджуються.

Як повідомила прес-секретар прокурора Запорізької області Маріанна Піскунова, 26 травня Заводський районний суд обрав запобіжний захід для 50-річного вбивці, який завдав фельдшеру «швидкої допомоги» смертельні поранення і поранив ще двох членів кардіологічної бригади. За рішенням суду зловмисника перебуватиме під вартою на час досудового слідства, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Йому також призначена судова психолого-психіатрична експертиза, яка визначить стан психічного здоров'я затриманого.

Крім того, у прокуратурі Запорізької області спростували чутки, поширені деякими інтернет-ЗМІ про те, що «психічно хворий вбивця помер або повісився у Запорізькому слідчому ізоляторі».
«На даний момент підслідний утримується у Запорізькому слідчому ізоляторі, живий і здоровий», - зазначила Піскунова.

Як повідомляв ForUm, 24 травня психічно хворий житель Запоріжжя викликав бригаду «швидкої», а коли медики прибули на місце, напав на них з кислотою і побутовим льодорубом. У результаті загинула 29-річна вагітна фельдшер, яка пропрацювала на «швидкій» дев'ять років, а лікар-кардіолог і другий фельдшер з пораненнями та опіками госпіталізовані.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

210