Президент України Віктор Янукович направив до Верховної Ради своє щорічне послання у письмовій формі, повідомив в інтерв'ю РІА «Новости» лідер парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Президент подав відповідне послання до Верховної Ради, наскільки мене інформували, воно вже є в письмовій формі в парламенті. Я не знаю, чи роздано воно депутатам, але я сам ще його не отримав», - сказав Єфремов. При цьому він не виключив, що Президент може особисто прийти до парламенту і виступити з посланням перед депутатами за умови, що опозиція не влаштує в залі черговий демарш.

«Поведінка депутатів опозиційних фракцій настільки некоректна, неетична й аморальна, що виступати перед тим парламентом, який стоїть і щось кричить на противагу, погодьтеся, не зовсім пристойно», - додав політик.

Конституція України передбачає щорічні виступу Президента з посланням у Раді. Востаннє Янукович виступав з трибуни парламенту у лютому 2012 року. Тоді через демарш опозиції Президент, вже перебуваючи на трибуні, кілька хвилин не міг почати свій виступ.

Нагадаємо, 13 березня глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін заявив, що щорічне послання Президента незабаром буде представлено Верховній Раді.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

227