Державна прикордонна служба України є правоохоронним органом сучасного типу, який керується у своїй роботі світовими стандартами. Про це, як повідомляє кореспондент ForUm'у, Президент України Віктор Янукович заявив у ході церемонії відкриття пам'ятника «Захисникам кордонів Вітчизни».

«Сьогодні Державна прикордонна служба стала правоохоронним органом сучасного типу, який планово розвивається і забезпечує непростий рівень прикордонної безпеки держави», - зазначив Глава держави.

Крім того, він підкреслив, що система розвитку прикордонної служби, впровадження новацій, сучасних технологій і спрощення пропускних операцій дозволяє створити в Україні потужне прикордонне відомство, що забезпечує прикордонну, економічну безпеку України.

«Прикордонники весь час повинні пам'ятати, що вони першими зустрічають і останніми проводжають гостей України. Вам щодня доводиться зміцнювати авторитет країни, сприяти розвитку її міжнародних відносин. Якість роботи прикордонників значно впливає на формування враження про нашу країну», - підсумував Янукович.

Нагадаємо, сьогодні в Україні відзначається День прикордонника.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

286