Перший заступник міністра закордонних справ України Руслан Демченко провів зустріч зі статс-секретарем, заступником міністра закордонних справ Російської Федерації Григорієм Карасіним. У ході зустрічі сторони обговорили актуальні питання двостороннього діалогу, включаючи графік контактів на найвищому політичному рівні.

Про це повідомляє прес-центр Міністерства закордонних справ України. Згідно з повідомленням, окрему увагу було приділено проблематиці тимчасового перебування ЧФ РФ на території України.

Також сторони обговорили питання розвитку договірно-правової бази, співпраці у торговельно-економічній та культурно-гуманітарній сферах. Зокрема, йшлося про хід підготовки до святкування у цьому році 1025-річчя Хрещення Київської Русі та 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка у 2014 році.

 
Сторони також обмінялися думками з деяких питань міжнародної та регіональної проблематики, а також реалізації пріоритетів головування України в ОБСЄ в 2013 році.

Як повідомляв ForUm, у Росії сподіваються домовитися з Україною з питання модернізації, заміни озброєння і техніки Чорноморського флоту РФ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

255