Шум у сесійній залі Верховної Ради впливає не тільки на якість роботи, а й на здоров'я. Про це газеті «Сегодня» заявив народний депутат від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

«У залі - немов вулик - спритні свободівці кричать, важко працювати. Це впливає не тільки на якість роботи, але ще й на здоров'я. Шум перевищує всі допустимі норми. Потрібно якось впорядкувати роботу, а то вони коли свої емоції демонструють, це нагадує поросячий вереск», - вважає регіонал.

«Я вважаю, треба їм заборонити на пару днів з'являтися в парламенті - відправити на свиноферму, щоб там вони полежали, покричали, вгамувалися. Ми теж кричали, хотіли показати їм свою позицію, але потім припинили, подали приклад, говоримо: давайте працювати спокійно. Але вони не чують. Не уявляю, як люди поруч з ними сидять», - поділився Чечетов.

На думку нардепа від фракції ВО «Свобода» Ігоря Мірошниченка, рівень шуму такий високий тому, що «у Раді зібралися українофоби і влаштовують політичний шабаш».

«Головна проблема парламенту - що в ньому не виконуються закони, не використовують державу мову. Рибаку я б порадив дбати про дотримання Конституції. Якщо йому погано чути - нехай бере навушники і слухає. Ось він скаржиться на шум, а я можу поскаржитися на російську мову. Я-то її знаю, але частина населення - ні. Ще причина шуму у тому, що комуністи виходять на трибуну і брешуть, ображаючи наших героїв. Мені шум не заважає, нормально. А російська мова - заважає», - підкреслив свободівець.

Як відомо, у сесійній залі ВР під час виступів депутатів російською мовою члени фракції «Свобода» скандували: «Українська!»

У той же час, коли виступали депутати від фракції «Свобода», регіонали і комуністи скандували: «Фашисти!»

Голова ВР Володимир Рибак заявив, що рівень шуму у сесійній залі парламенту практично вдвічі перевищує допустимі норми.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

198