У Києві патрульні затримали чоловіка, який, погрожуючи продавцеві столовим ножем, вчинив розбійний напад. Про це ForUm'у повідомили у відділі зв'язків з громадськістю Солом'янського районного управління ГУ МВС України.

Згідно з повідомленням, близько 11-ї години до продавця, який з лотка продавав різні дрібниці, підійшов чоловік напідпитку. Подивившись на товар, він вихопив із набору столових ножів один і наставив лезо на продавця з вимогою віддати гроші. Власник товару віддав наявні при ньому 60 гривень, потім покликав на допомогу. Прибулі після виклику працівники патрульної служби Солом'янського райуправління столичної міліції знайшли зловмисника через квартал від місця події. При ньому був знайдений ніж з лотка, а гроші він встиг витратити на чергову пляшку спиртного.


 
Як зазначають в управлінні, зловмисникові висунуто підозру у скоєнні розбійного нападу (стаття 187 КК України). Слідству вже відомо, що він - 40-річний киянин, який вперше потрапив за грати у 1989 році, і з тих пір отримав ще шість судимостей за дрібні крадіжки, грабежі та хуліганство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

117