Спільнота у соціальній мережі Facebook «Просто фінанси», головною метою якої є підвищення фінансової грамотності в партнерстві з m-house.ua, нещодавно провела розіграш головного призу конкурсу. Він проходив серед всіх користувачів соціальної мережі, які пройшли фінансовий тест на сторінці спільноти.
 
Користувачам було запропоновано відповісти на запитання про ставлення до грошей і визначити, на яку відому й успішну людину зі світу бізнесу і фінансів вони схожі.
 
Щотижня випадковим чином вибирався переможець і нагороджувався щоденником Moleskine. Приз був вибраний невипадково: на думку організаторів, він повинен спонукати переможців планувати свій час - а це запорука успіху.
 
З числа ж активних учасників був розіграний спеціальний приз Macbook Air. Щасливим переможцем став Олександр Проскурін, студент Київського національного політехнічного університету «КПІ».
 

«Спасибі «Просто фінансам» за чесність і за те, що подарували мені такий пристрій, завдяки якому я зможу ще більш якісно покращувати свої вміння та навички, ну і, звичайно ж, буду ще більш ефективним у своїй роботі», - сказав щасливий переможець.

«Фінансова грамотність надзвичайно важлива в сучасному світі і повинна стати типовою рисою кожного українця», - впевнені організатори.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

224