Президент Віктор Янукович змінив склад Координаційного комітету з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з баскетболу у 2015 році. Про це йдеться в указі від 15 травня.

Глава держави затвердив до складу комітету директора місцевого організаційного комітету «Євробаскет-2015» Маркіяна Лубківського, міністра молоді та спорту Равіля Сафіулліна та міністра освіти і науки Дмитра Табачника.

Янукович також ввів до комітету генерального приватного інвестора чемпіонату в Харкові Сергія Курченка, тимчасово виконуючого обов'язки генерального директора Національної телекомпанії України Олександра Пантелеймонова, голову Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука.

При цьому Президент вивів зі складу комітету колишнього генерального директора НТКУ Єгора Бенкендорфа та екс-голову Львівської обласної державної адміністрації Михайла Костюка.

Нагадаємо, Янукович створив координаційний комітет у лютому і призначив його головою прем'єр-міністра Миколу Азарова.

Чемпіонат Європи з баскетболу - міжнародний турнір серед європейських чоловічих збірних, який проводиться раз у два роки під егідою ФІБА. Цього року він пройде у Словенії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

235