Фахівці Публічного акціонерного товариства «Київенерго» завершили процес відключення споживачів від опалення, повідомили ForUm'у у прес-службі компанії.

Станом на 24 квітня від опалення відключено 99% (або 16422) столичних споживачів, що знаходяться в межах відповідальності компанії. Ще опалюються 173 споживачі, серед яких дитячі садки, школа, лікарняні установи та об'єкти соціально-побутової сфери. Їх відключення здійснюється тільки за заявками самих споживачів.

За опалювальний період 2012/2013 в столиці сталося 3590 пошкоджень тепломереж, що на 4,5% менше у порівнянні з попереднім опалювальним сезоном 2011/2012. Зменшення кількості пошкоджень вдалося забезпечити за рахунок значної заміни та реконструкції тепломереж протягом попередніх двох років. Пошкодження тепломереж, які виникали під час опалювального періоду, фахівці «Київенерго» ліквідували максимально оперативно - протягом доби.

«Опалювальний період 2012/2013 пройшов відносно стабільно, і це результат відповідальної роботи столичних енергетиків. Опалювальний сезон закінчився, але «Київенерго» вже приступила до підготовки до наступного періоду. Ми розгортаємо ремонтну кампанію: плануємо заміну тепломереж, модернізацію теплоджерел. Адже якісна підготовка до зими забезпечить стабільну роботу столичної енергосистеми, особливо в моменти пікових навантажень, і надійне теплопостачання киян», - зазначив генеральний директор «Київенерго» Олександр Фоменко.

Як раніше повідомляв ForUm, 16 квітня фахівці ПАТ «Київенерго» розпочали відключення столичних споживачів від опалення.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

213