Засуджена екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко написала заяву про відмову брати участь у сьогоднішньому судовому засіданні Київського районного суду м.Харкова, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

«Майже після цілого дня невизначеності вона все ж написала заяву. У ній зазначила, що не бачить підстав брати участь у засіданні, а виклик до суду взагалі обізвала незаконним», - сказав керівник Качанівської колонії Ігор Колпащиков після отримання заяви засудженої.

За його словами, ця інформація буде передана суду.

«Оскільки необхідності у підготовці конвою і транспорту немає, ми відкликали всі свої заявки. Якщо чесно, то на нас у міліції вже скоса поглядають. Адже щоразу вони мобілізують людей, техніку, залучаємо лікарів, і щоразу одна і та ж історія. Вважаю, що це елементарна неповага до людей і їхньої роботи. Адже це теж робота - організувати, забезпечити, підготувати всі документи прибути... Прикро, звичайно. Але у нас немає іншого шляху, як терпляче ставитися до всіх цих речей», - зазначив Колпащиков.

Як повідомляв ForUm, учора екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко відмовлялася надати відповідь з приводу своєї участі або неучасті у судовому засіданні у справі ЄЕСУ, запланованому на 10:00 23 квітня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

296