Власник невеликого готелю в Австрії Томас Флітвуд застряг у ліфті і провів у ньому чотири дні без їжі і води. 58-річний власник готелю у Бад-Гаштайні неподалік від Зальцбурга кликав на допомогу, але його не чули.

За словами самого Флітвуда, він застряг, коли завершив вечірній обхід номерів. Ліфт, як він зазначив, раніше ніколи не ламався, тому він не був готовий до події. Однак отриманий ним під час курсів військової підготовки досвід допоміг йому протриматися без їжі і води.

Флітвуд розповів, що у нього не було з собою мобільного телефону (апарат він залишив у кабінеті), і тому він не міг викликати допомогу. «Звичайно, нерозумно було не взяти з собою телефон. Але все ж я пишаюся собою, мені вдалося вижити завдяки військовій підготовці. Я не піддався паніці, розмовляв сам з собою і будував плани на майбутнє, поки сидів у ліфті», - поділився власник готелю спогадами, повідомляє «Лента.ру».


 
На допомогу до нього у результаті прийшов його приятель, доставщик хліба. Він побачив, що біля входу у готель накопичилося багато пошти, і вирішив перевірити, чи все в порядку. Він увійшов до приміщення, відчинивши двері комплектом запасних ключів, які йому видав Флітвуд. Власник готелю почув, що хтось прийшов, і почав кликати на допомогу.

Незабаром на місце приїхала бригада рятувальників, і вони зуміли звільнити чоловіка із пастки. Скільки часу тривала рятувальна операція, не уточнюється.

Відомо, що Флітвуд живе один, тому ніхто не спохватився його і не послав за допомогою раніше.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

328