Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов висловив гарячу подяку всім, хто відгукнувся на його заклик і вийшов на другу київську толоку.

«Дорогі кияни, я дякую кожному, хто не пошкодував вільного часу і сил і долучився до другої київської толоки. 20 квітня ми робили велику справу - прибирали в наших дворах, скверах і парках. Розбивали нові газони, фарбували і підмітали, висаджували дерева та кущі. Приємно, що на толоку ви прийшли разом з дітьми. Адже такі акції вчать берегти природу і по-справжньому любити Київ», - зазначив у своєму зверненні Олександр Попов.

За даними «Київзеленбуду», у суботу, 20 квітня, роботи з прибирання сміття та висадки зелених насаджень проходили у 126 зелених зонах Києва.

Крім того, кияни упорядковували території навколо підприємств, навчальних і лікувальних закладів, власні двори. Скільки всього людей відгукнулися на заклик Попова і вийшли на толоку, міські служби ще не підраховували. Та й навряд чи вони зможуть назвати точну цифру. Однак комунальники стверджують, що стільки звернень з проханням допомогти інструментами і посадковим матеріалом від киян ще ніколи не надходило. Вони впевнені, що друга київська толока стала наймасовішою акцією з благоустрою столиці за кілька десятків років.

У наступні вихідні роботи з благоустрою Києва продовжаться.

«Толока триває. Адже ще багато треба зробити. І вже наступної суботи, 27 квітня, ми знову зберемося разом. Спільно ми зробимо наш Київ ще кращим», - сказав, звертаючись до киян, голова КМДА Олександр Попов.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

165