Проведення Дня довкілля є хорошим приводом проявити здатність до об'єднання навколо ідеї екологічного та духовного розвитку держави, підтвердженням свідомого ставлення до збереження навколишнього середовища.

Про це сказав прем'єр-міністр Микола Азаров у привітанні з нагоди Дня довкілля, повідомляє Урядовий портал.

«Зазвичай напередодні Великодня кожна добропорядна сім'я прибирає, ремонтує і прикрашає своє житло після холодної зими. Хотілося б, щоб цей день згуртував за доброю справою якнайбільше українців, які усвідомлюють, що порядок у державі починається з власного будинку, вулиці, села та міста», - зазначив у вітанні прем'єр-міністр.

Він зауважив, що «природоохоронні органи, представники науки та громадськості докладають зусиль для того, щоб ми з Вами могли дихати чистим повітрям, пити якісну воду і виховувати здорових дітей».

«У рік проведення в Києві ювілейного Міжнародного форуму «Довкілля для України» ми повинні продемонструвати сучасне бачення вирішення екологічних проблем і приклади успішної реалізації стратегічних напрямів державної політики», - зазначив Азаров і побажав співвітчизникам наснаги та гарного настрою.

Як раніше повідомляв ForUm, Азаров зобов'язав керівників центральних органів виконавчої влади 20 квітня в рамках Дня довкілля особисто взяти участь у заходах з благоустрою у закріплених за міністерствами областях.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

599