Володимир Веселовський - журналіст-аналітик телеканалу БТБ - визнаний найкращим тележурналістом фондового ринку 2012 року. Це почесне звання він отримав у рамках проведення конкурсу, організованого Національною комісією з цінних паперів і фондового ринку та Агентством з розвитку інфраструктури фондового ринку України.
 
Урочиста церемонія нагородження найбільш професійних журналістів-фондовиків відбулася 17 квітня.
 
Роботи представників профільних мас-медіа оцінювали провідні експерти ринку. Член журі, голова правління Української біржі Олег Ткаченко, вручаючи нагороду представникові телеканалу БТБ, висловив надію, що команда молодого, але вже авторитетного телевізійного ресурсу і далі підвищуватиме фінансову грамотність українців, сприятиме розвитку фондового ринку і нових фінансових інструментів, передають «Українські новини».
 
Веселовський працює на телеканалі БТБ журналістом-аналітиком і ведучим програми «Ексклюзив». За час роботи в проекті він провів десятки ексклюзивних інтерв'ю з членами уряду, керівниками державних органів і профільних асоціацій, топ-менеджерами найбільших українських компаній, експертами фондового і фінансового ринків.

Телеканал БТБ здійснює мовлення в цифровій ефірній мережі Т2, на супутнику AMOS-2 і в кабельних мережах. Ексклюзивний партнер в Україні світового лідера фінансових медіа - Bloomberg Television. Має виключне право на трансляцію програм Bloomberg Television на території України українською мовою. Перший телеканал в Україні, що виробляє контент і здійснює мовлення лише у форматі HD (High Definition).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

430