Фракція Партії регіонів створила робочу групу і вже напрацювала низку законопроектів щодо вдосконалення роботи Верховної Ради. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, журналістам заявив глава фракції ПР Олександр Єфремов.

«Робоча група створена, законопроекти розроблені, але поки ми їх не передаємо (на реєстрацію в парламенті -. Ред.), оскільки ми ще не бачимо кінцевого результату», - сказав він.

У той же час Єфремов не став уточнювати, які саме напрацьовані пропозиції щодо змін до Регламенту ВР.

Що стосується ідеї виділити один день на пленарному тижні для проведення голосувань по законопроектах, то, за словами депутата, це тільки одна з версій удосконалення роботи парламенту. «Ви знаєте, такі пропозиції є, але вони в першу чергу публічно уразливі. Тобто люди не будуть розбиратися, що депутати планують працювати весь тиждень, і ви ж (ЗМІ. - Ред.) першими напишите, що Партія регіонів хоче працювати один раз на тиждень. І ми розуміємо уразливість цього, але шукати виходи з ситуації, що склалася, потрібно», - зазначив він.

Єфремов також заявив, що висунуті опозицією звинувачення на адресу народних депутатів від ПР у неперсональному голосуванні не підтвердилися, і на знімках, переданих голові Верховної Ради, немає регіоналів, які голосують за когось.

Як раніше повідомляв ForUm, після внесення відповідних змін до Регламенту Ради парламент може працювати в пленарному режимі набагато рідше.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

296