Прем'єр-міністр України Микола Азаров радить лідерам опозиції взяти участь у прибиранні вулиць від сміття. Про це він заявив під час спілкування з користувачами мережі Facebook.
«Я порадив би лідерам опозиції замість безцільних ходінь по вулицях разом з нами взяти участь у цих заходах. До речі, свої гасла вони можуть вимовляти і під час виконання корисної для суспільства роботи», - написав Азаров.

Крім того, прем'єр звернувся до активістів громадських організацій і волонтерів взяти активну участь у наведенні порядку, очищенні вулиць, скверів, парків від сміття, що нагромадилося за зиму.

Він також запевнив, що візьме участь в одному з київських суботників.

Азаров зазначив, що керівники всіх рангів влади повинні організувати роботу і з вдячністю поставитися до тих добровольців, які захочуть в ній брати участь.

«Я думаю, що якщо ми всі разом займемося цією справою, то ми до великого свята Великодня зуміємо добре підготуватися», - підсумував Азаров.

Як повідомляв ForUm, у рамках весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста у Києві проведуть два масштабні суботники: 13 квітня - загальноміський і 20 квітня - День довкілля.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

639