В Україні стабільно вирішуються питання, позначені у програмі співпраці з Європейським Союзом. Про це, як передає кореспондент ForUm’y, в ході зустрічі з прем'єр-міністром Естонії Андрусом Ансіпом заявив Президент України Віктор Янукович.

«У нас є можливість обмінятися думками з широкого кола питань наших міждержавних взаємин та євроінтеграції. Той вибір, який Україна зробила у питаннях євроінтеграції, створює умови реформування і модернізації нашої країни. І ми їх розглядаємо як процеси, що рухають розвиток нашої держави. На сьогоднішній день всі питання, які стоять у програмі співпраці між ЄС та Україною, стабільно вирішуються», - сказав Президент.

Також він зазначив, що сподівається на традиційний розгляд питань взаємодії між Україною та Естонською Республікою.

«Ми вдячні за вашу позицію і підтримку в євроінтеграції і готові далі йти цим шляхом», - резюмував Глава держави.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Естонії Андрус Ансіп вірить, що Угода про асоціацію між Україною і ЄС буде підписана на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі.

Як раніше повідомляв ForUm, Європейський комісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле заявив, що існує реальна можливість підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у листопаді цього року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

422