Голова правління Інституту української політики Кость Бондаренко вважає, що вперше за чотири роки колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко публічно визнала Віктора Януковича Президентом.

Так він прокоментував лист Тимошенко до Януковича.

«Що стосується її листа до Януковича, то він дійсно відрізнявся від усіх її попередніх. Фактично можна сказати, що вперше за три роки Юлія Тимошенко визнала Януковича Президентом, і, відповідно, зверталася до нього як до Глави держави», - сказала він.

Причиною цьому, за його словами, є поважна тональність листа, яку раніше не допускала Тимошенко.

«Цей лист написаний не в такій істеричній тональності, яка була притаманна їй в останні роки. Тут вже були спокійні й мудрі міркування. Це говорить про те, що вона вирішила змінити тактику і тепер хоче задушити його в обіймах. Думаю, тепер вона щотижня відправлятиме йому такі ласкаві листи, де буде давати поради як старший товариш, розповідати, як би вона в тій чи іншій ситуації вчинила», - переконаний Бондаренко, повідомляє «Ukranews».

У той же час, за його словами, надалі екс-прем'єр буде доводити, що найбільш конструктивний політик у країні - вона.

«Те, в чому її найбільше звинувачували - відсутності конструктиву - вона вирішила використовувати як зброю. Вона це врахувала, і тепер буде доводити, що вона найбільш конструктивний політик. Так, Юлія Володимирівна хоче залишитися в політиці в умовах, коли її зрадили всі», - додав він.

Нагадаємо, раніше Тимошенко написала Януковичу листа, в якому закликала Президента не підписувати закони, які були прийняті на «виїзному» засіданні Верховної Ради на вулиці Банковій. При цьому Тимошенко зазначила, що подібна ситуація вже була в історії України, коли їх парламентська більшість зробила те ж саме - залишила сесійну залу й окремо від парламентської опозиції приймала рішення в Українському домі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

360