Представників опозиції не пустили на засідання більшості через те, що вони могли його зірвати. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту ForUm'у заявив нардеп від фракції Партії регіонів Дмитро Шенцев.

«Наші опоненти весь час намагаються заблокувати роботу більшості, тому ми їх сюди не пустили, оскільки було видно мету заблокувати і це засідання», - пояснив нардеп.

За словами Шенцева, засідання проходить у відповідності з законом і вважається легітимним.

«Сьогодні ми маємо право тут зібратися. Коли Рахункова палата оголосила, що нас тут 244 депутати зареєструвалися, у нас з'явилася пропозиція трансформувати збори в пленарне засідання з огляду на те, що в будівлі на вул. Грушевського немає можливості його проводити», - сказав він.

Регіонал також зазначив, що представники більшості готові повернутися до сесійної зали парламенту на вечірнє засідання, якщо опозиція їх попросить.

«Якщо опозиція буде готова обговорювати проблемні питання, ми готові повернутися до зали в будь-який момент. Як тільки опозиція скаже: «Давайте повертайтеся в зал і будемо працювати», ми повернемося», - підсумував Шенцев.

Нагадаємо, депутати від більшості проводять своє засідання в будівлі комітетів ВР на вул. Банковій, оскільки представники опозиції заблокували трибуну парламенту.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

216