За фактом хуліганських дій відносно народного депутата від фракції Партії регіонів Ірини Горіної київська міліція відкрила кримінальне провадження.

Як повідомили ForUm'у у ВЗГ ГУМВС України в м. Києві, депутат звернулася із заявою про хуліганські дії невідомих осіб з числа учасників політичної акції, яка проходила вчора під стінами парламенту.

«Депутат повідомила, що на вул. Шовковичній, 4 її наздогнала група громадян у кількості близько 50 осіб з плакатами кількох опозиційних сил. Агресивно налаштовані громадяни безпричинно почали її ображати нецензурною лайкою, погрожувати фізичною розправою і кидати в неї грудки снігу і шматки льоду. Унаслідок цих хуліганських дій народний депутат отримала тілесні ушкодження», - йдеться в повідомленні.

За попереднім висновком медиків, які обстежували жінку в умовах стаціонару однієї зі столичних лікарень, Горіна отримала закриту черепно-мозкову травму і струс головного мозку.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України «Хуліганство». Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, 2 квітня під стінами парламенту пройшов мітинг опозиції, мета якого - призначити вибори в Києві на 2 червня.

Крім того, під Радою зібралися представники провладної партії, які зібрали акцію на підтримку євроінтеграції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

255