На засідання Кабінету Міністрів прийшли народні депутати від ВО «Свобода» та Партії регіонів.

Як заявив кореспонденту ForUm'у народний депутат від ВО «Свобода» Ігор Мірошниченко, в Кабміні зіткнень між депутатами не буде. «Я думаю, що між депутатами, як і між міністрами, сутички неможливі, тому що ми прийшли попрацювати конструктивно, висловити прем'єр-міністру зауваження, які у нас є. Ми приходимо займатися не протистоянням, а виконувати свої повноваження», - зазначив він.

У свою чергу заступник голови фракції ПР Олег Царьов розповів, що прибув на засідання, оскільки є помічником прем'єр-міністра Миколи Азарова, а також заступником голови фракції. «Ми на фракції прийняли рішення, і наші депутати будуть увесь час ходити на засідання Кабінету Міністрів. У нас є питання до уряду», - заявив він.

Відповідаючи на уточнююче запитання кореспондента ForUm'у, Царьов та Ельбрус Тедеєв прийшли в Кабмін для забезпечення правопорядку, оскільки відповідно до закону про статус народного депутата вплинути на колегу може тільки народний депутат, він сказав: «Я думаю, що для чоловіка бути захисником завжди почесно, але всі депутати повинні працювати разом з Кабінетом Міністрів».

У той же час він не відповів на запитання, чи будуть регіонали виводити із зали засідань депутатів від «Свободи». «Я думаю, якщо вони будуть погано поводитися, то мама з татом повинні з ними поговорити після засідання Кабінету Міністрів. У першу чергу батьки повинні пояснити своїм недбайливим дітям, як потрібно поводитись», - підкреслив він.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович заявив, що не виганяв би із залу засідань Кабінету Міністрів представника опозиції.

Нагадаємо, минулої середи прем'єр-міністр Микола Азаров видалив із зали засідань уряду депутата від фракції «УДАР» Сергія Капліна за порушення процедури регламенту.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

309