Глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає за доцільне змінити на референдумі виборче законодавство на користь мажоритарної системи. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив на брифінгу.

«В існуючому варіанті я бачу тільки один вихід. Але мені здається, що в цій ситуації потрібно звернутися до народу, запитати, чи влаштовує його такий парламент. Можливо, нам треба вибирати не хуліганів за партійними списками, які зараз представлені і бігають по залу, а по мажоритарних округах людей, які будуть підзвітні своїм виборцям і працювати як депутати у ВР», - сказав Єфремов, підкресливши, що це є його точкою зору .

За словами регіонала, діючий парламент не зможе прийняти зміни до виборчого законодавства.

«Через референдум, безпосередньо звернувшись до народу, можна це питання провести. Все решта - це продовження сценаріїв-вистав, які будуть розкручуватися в залі під якусь політичну ситуацію», - сказав Єфремов.

Нагадаємо, сьогодні народні депутати від фракції «Батьківщина» заблокували президію після того, як Верховна Рада не змогла призначити дату виборів депутатів Київради та київського міського голови на 2 червня.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

245