У середу, 3 квітня, відбудеться перше засідання Організаційного комітету з підготовки та відзначення 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників і 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, повідомляє прес-служба Глава держави.
До складу Організаційного комітету, співголовами якого є прем'єр-міністр України Микола Азаров і глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін, увійшли керівники центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, керівники низки всеукраїнських громадських організацій ветеранів, народні депутати. До участі в засіданні запрошені також представники ветеранської громадськості.

Рішення Президента України Віктора Януковича про особисту участь в цьому заході обумовлена, зокрема, обіцянкою спільно порадитися щодо гідного відзначення ювілею Перемоги, даною Главою держави під час телевізійного проекту «Діалог з країною» ветеранам війни, які перебувають на лікуванні в Рівненському госпіталі.

Нагадаємо, 22 лютого в рамках телевізійного проекту «Діалог з країною» Президент України Віктор Янукович у прямому ефірі відповів на 25 запитань громадян під час 17 включень з різних регіонів нашої держави.

За результатами телемосту Президент України дав низку доручень для вирішення порушених громадянами проблем.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

344