Міліція звертається до учасників масових заходів, які проходять у центрі Києва біля Верховної Ради, з проханням не порушувати громадський порядок. Про це йдеться у повідомленні сектору зв'язків з громадськістю столичного управління ГУ МВС.

«Сьогодні, 2 квітня, у центральній частині столиці проходять масові заходи, організовані представниками різних політичних сил та громадських організацій, які напередодні подали у КМДА відповідні заявки», - нагадали у міліції.

Для забезпечення охорони громадського порядку підготовлений розрахунок сил і засобів.

Правоохоронці звертаються до організаторів заходів з проханням дотримуватися встановленого законом порядку проведення мітингів і демонстрацій, не порушувати громадський порядок, не провокувати конфліктних ситуацій і не підбурювати мітингувальників до силових конфліктів з правоохоронцями, а навпаки, сприяти працівникам міліції в охороні громадського порядку.

«Згідно з чинним законодавством, за опір представникам правоохоронних органів при виконанні ними службових обов'язків та злісну непокору їхнім законним вимогам передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність», - зазначили у столичній міліції.

Як раніше повідомляв ForUm, біля Верховної Ради проходить мітинг на підтримку європейської інтеграції, на якому зібралося близько 1 тис. осіб.

Колона прихильників опозиції, які вимагають призначення виборів у Києві, заблокувала рух по вулиці Грушевського напроти Верховної Ради.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

179