Сьогодні вранці обвалилася частина платформи залізничної станції «Вишгородська».

Так, о 08:45 на пероні станції міської електрички «Вишгородська» обвалилася частина платформи. Близько десятка людей, які вже збиралися сідати у поїзд, що під'їхав, у сторону станції «Сирець», несподівано звалилися вниз. На щастя, обійшлося без жертв, пасажири відбулися сильним переляком.


 
«Мамочки, вмираю, рятуйте!», - кричала одна із жінок. Інші пасажири її швидко витягли з провалу та почали відпоювати серцевими краплями, пише «Bзгляд».

«Стояла, вже збиралася зайти у двері електрички, що відкрилися, як раптом під ногами все провалилося і різко впало. Головою стукнулася об поїзд, на пару секунд все потемніло перед очима. Здалося, що вмираю, але чоловік подав руку і витягнув мене наверх», - захлинаючись сльозами розповіла кореспонденту «Bзгляда» Людмила Петрівна, жителька Куренівки.


 
Станься провал на десять секунд раніше – трагедія була б неминуча: ті, хто провалився, потрапили б на колію прямо під поїзд.

Тиснява на пероні утворилася через запізнення міської електрички, яке вже стало традиційним: люди чекали поїзд 50 хвилин.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

424