Чинний чемпіон світу у важкій вазі за версією WBC і політик-опозиціонер Віталій Кличко ще не прийняв рішення про закінчення боксерської кар'єри. Про це він заявив в інтерв'ю ведучому HardTalk Стівену Сакуру на ВВС.

«Я беру участь у боях. Щодня. В Україні. В політиці. Ці бої значно важчі, ніж бої у спорті», - заявив він, ухилившись від прямої відповіді на запитання щодо свого майбутнього у професійному боксі.

Кличко також не став конкретизувати свої плани навіть після того, як Стівен закликав його бути відвертим зі своїми фанатами, повідомляє «4post».

Варто зазначити, що поки рано пов'язувати спроби Кличка ухилитися від цієї теми з його намірами повернутися у бокс у зв'язку з можливим провалом політичної кар'єри.

Нагадаємо, на думку багатьох спортивних експертів, український боксер може скоро втратити свій титул. Відповідаючи запитання Стівена, чи розглядає він можливість бою з Девідом Хеєм, Кличко також не відповів прямо. «У нього був шанс битися зі мною, але він скасував бій і зараз не може думати ні про що інше», - заявив він.

Також Кличко двозначно прокоментував зауваження ведучого, що він занадто нудний у боксі. «Я добре роблю свою роботу. Я краду титул чемпіона світу вже досить давно», - підкреслив боксер.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

986