В Україні до 1 травня 2013 р. проведуть відновлювальний ремонт доріг. Про це під час всеукраїнської селекторної наради заявив віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул.

«Відновлювальний ремонт доріг необхідно провести до 1 травня», - сказав Вілкул, звертаючись до учасників наради.

«Виявлено пошкодження дорожнього покриття на майже 51 тис. км вулиць і доріг, що становить 20% від їх загальної протяжності. На даний час проведені поточні ремонти на майже 13 тис. км вулиць і доріг, що становить 25% від їх загальної кількості. З настанням сприятливих погодних умов роботи будуть інтенсифіковані», - цитує міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Темника прес-служба Міністерства інфраструктури.

Перший заступник голови «Укравтодору» Микола Мездрин зазначив: «Станом на 20 березня на дорогах між населеними пунктами здійснено поточний ремонт на 13,8 тис. км. У лютому-березні, з урахуванням погодних умов, щодня працювало приблизно 40 асфальтобетонних заводів, а також 500 ремонтних бригад».

Як повідомляв ForUm, Кабінет Міністрів затвердив переліки об'єктів будівництва, реконструкції та ремонту автомобільних доріг у 2013 році. Роботи будуть проведені на близько 600 об'єктах дорожньої інфраструктури. У цілому буде збудовано, реконструйовано та відремонтовано 1 тис. 400 км доріг.

Нагадаємо, раніше міністр інфраструктури Володимир Козак повідомив, що через погіршення погодних умов в Україні ямковий ремонт автомобільних доріг припинений, а ремонтні бригади будуть спрямовані на очищення дорожнього полотна.

Тим часом, в «Укравтодорі» пообіцяли завершити ямковий ремонт українських доріг до 1 травня поточного року.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

261