Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов задоволений тим, як працює київський Контактний центр, і вважає його не лише найважливішим елементом комунікації з киянами, але й «найважливішим об'єктивним джерелом інформації». Про це градоначальник заявив у вівторок під час відвідування Контактного центру.

Голова КМДА зазначив, що кияни завдяки Контакт-центру отримали можливість ставити перед міською владою конкретні завдання «до виконання». Також, за словами Олександра Попова, оновлений Call-центр надає жителям міста унікальну можливість контролювати роботу всіх підрозділів міської влади, а також комунальних служб.

«Ідея в тому, що головним контролером роботи міської влади є самі кияни. Створена система багаторівневого контролю вже не дозволяє виконавцям на місцях вводити в оману ні міську владу, ні киян. По суті, ми спільно ставимо заслін відпискам, зловживанням, халатності», - сказав Олександр Попов.

Як працює система, градоначальник пояснив на конкретному прикладі: «Якщо мені рапортують, що з певної ділянки вивезли сміття, а звернення киян до Контакт-центру говорять про зворотне, чиновник буде звільнений, а проблема вирішена. Більше того, діяльність такого чиновника буде розслідувана відповідно до закону. Упевнений, після кількох таких випадків кількість зловживань сильно зменшиться».

Під час відвідування голова КМДА особисто прийняв кілька дзвінків від киян, доручивши профільним управлінням оперативно вирішити викладені жителями міста проблеми.

Як повідомлялося раніше, реорганізація київського Call-центру на Контактний центр була проведена для поліпшення його роботи, штат операторів, які відповідають на дзвінки, був збільшений до 50 чоловік, так що з'єднання з оператором тепер треба чекати не довше 4 хвилин. Крім того, задати запитання владі або поскаржитися на порушення можна не тільки за телефоном 15-51, але й на сайті www.1551.gov.ua.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

114