Родичі двох зниклих малолітніх братів із Радомишльського району Житомирської області стурбовані перебігом пошуку дітей.

Як повідомила бабуся хлопчиків Юлія Рязанова, «вчора у Радомишлі місцеві жительки бачили, як цигани водили власних дітей, які просять милостиню, і серед цих цигани побачили білявих дітей, дуже схожих на наших зниклих братів, фотографії яких поширені по Радомишлю».

«Схожих на наших двох зниклих хлопчиків дітей, які ходили біля школи, помітили відразу дві жінки, не одна, і ми відразу ж зателефонували у міліцію», - сказала Рязанова, повідомляє «УНІАН».

При цьому вона повідомила, що разом зі знайомими після цього марно обійшла ті місця, де нібито бачили дітей, схожих на її онуків. Бабуся зниклих дітей також висловила занепокоєння тим, що, на її думку, дітей погано шукають. Вона розповіла, що кілька разів зверталася до різних екстрасенсів з фотографіями дітей.

«Жоден нам не сказав, що дітей вже немає, всі стверджують, що вони живі», - сказала Рязанова. - Треба, щоб їх краще і швидше шукали».

Співробітник сектора громадських зв'язків УМВС України у Житомирській області Ольга Номерчук повідомила, що пошуки зниклих дітей не припинялися, а міліція вживає всіх заходів, щоб встановити місцезнаходження зниклих братів.

Коментуючи занепокоєння родичів дітей, вона зазначила, що в таких випадках рідні часто ображаються на міліцію і вимагають від них посилених дій і пошуків.

«Дітей шукають, міліція зробить все можливе, щоб допомогти родині і знайти дітей», - сказала Номерчук.

Як повідомляв ForUm, 28 лютого у с.Глиниця Радомишльського району двоє хлопчиків, 2008 р.н. і 2009 р.н., залишившись без нагляду батьків, пішли грати на берег річки Міка і не повернулися додому.

Пошуки, розпочаті у той же день, виявилися безуспішними.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

428