У Барановичському районі Білорусі у ДТП потерпіли троє громадян України.

Як повідомили в Управлінні інформації і громадських зв'язків МВС Білорусі, аварія сталася 13 березня близько 20:00 на 196-му кілометрі автодороги Брест-Мінськ-кордон Російської Федерації.

«Недалеко від села Павліново автомобіль «Мерседес-Бенц-Віта» занесло. Житель Львівської області, 1991 року народження, який був кермом, не впорався з керуванням, мікроавтобус з'їхав на узбіччя і перекинувся. Три його пасажири отримали травми. Всі вони - жителі Львівської області», - повідомили в МВС Білорусі, передає «УНІАН».

За інформацією білоруських правоохоронців, у чоловіка, 1969 року народження, закрита черепно-мозкова травма, забої м'яких тканин потиличної області голови; у пасажира 1973 року народження - закритий перелом лівої щиколотки; у хлопця, 1991 року народження, - закрита черепно-мозкова травма і забій м'яких тканин в області лівої лопатки.

«Всього у мікроавтобусі було шестеро осіб, громадян України. Водій «Мерседес-Бенц-Віта» та двоє пасажирів не потерпіли. Встановлено, що водій автомобіля був тверезий. Потерпілі госпіталізовані у Барановичську міську лікарню», - зазначили в Управлінні інформації і громадських зв'язків МВС Білорусі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

354