Робота українсько-латвійського бізнес-форуму сприятиме налагодженню ділових контактів між представниками бізнесу двох країн, розвитку торговельно-економічних відносин і зростанню товарообігу. Таке переконаність висловив Президент України Віктор Янукович під час виступу на бізнес-форумі, повідомили ForUm'у в прес-службі Глави держави.

«Чим чіткіше будуть наші відносини економічні, чим більше будуть у нас проходитимуть інтеграційні процеси між бізнес-середовищем України та Латвії, тим кращий ми будемо мати результат», - сказав Янукович.

Президент зазначив, що робота форуму на постійній основі стане рушійною силою, яка приведе до зростання економік України і Латвії. Він запевнив представників бізнесу, що українська влада сприятиме створенню конкурентного середовища та сприятливих умов для їхньої роботи. «Для нас принципово важливо, щоб відчуття того, що в Україні можна успішно працювати, у вас було завжди», - сказав Янукович.

У свою чергу, Президент Латвії висловив сподівання, що контакти між представниками влади та бізнесу дадуть позитивний результат. «Нам на цьому форумі треба шукати шляхи співробітництва з Україною. Це є основою», - підкреслив Андріс Берзіньш.

Нагадаємо, Президент Латвійської Республіки Андріс Берзіньш перебуває в Україні з офіційним візитом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

588