Букмекерські контори одностайно прогнозують перемогу на міжнародному конкурсі «Євробачення-2013» представниці Данії Емілі де Форест з піснею «Only Teardrops» («Тільки сльози»). Друге місце пророкують учасниці від Норвегії Маргарет Бергер, яка виконає «I Feed You My Love». Про це свідчать таблиці коефіцієнтів таких впливових контор, як William Hill, Ladbrokes та інших.

Потрапляння у трійку лідерів пророкують й учасниці від Росії Діні Гаріпової з піснею «What If» («Що якщо»). На п'яти росіянці наступає рок-співачка із Голландії Анук, яка виконає на конкурсі пісню «Birds», повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

У десятку фіналістів також потрапили учасники зі Швеції, Білорусі, Німеччини, Італії, Азербайджану. Представниці України Златі Огнєвич, яка представить на суд публіки ліричну композицію «Gravity», букмекери поки пророкують досить високе місце - між дев'ятим і сьомим.

Нагадаємо, в останні роки букмекерські контори задовго до початку «Євробаченні» практично безпомилково визначають переможця. Так, у 2009 році більшість контор прогнозували переконливу перемогу норвезького скрипаля Олександра Рибака з піснею «Fairytale», а у 2010-му - Єлені із Німеччини з піснею «Satellite», у 2012-му - шведській співачці Лорін з піснею «Euphoria». Голосування глядачів підтвердило ці прогнози. Єдина похибка була допущена в 2011 році, коли перемогу обіцяли представнику Франції, а конкурс виграв азербайджанський дует Нігяр Джамал і Ельдара Гасимова з піснею «Running Scared» (втім, їм обіцяли друге місце).

Міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2013 відбудеться 14, 16 і 18 травня у Мальмі, Швеція. Участь у ньому підтвердили 39 країн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

399