Столичні правоохоронці викрили шахраїв, які продавали в Інтернеті підроблені водійські посвідчення, повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Києві.

Зокрема, як наголошується в повідомленні, двоє киян і жителька Донецької області розмістили оголошення в мережі Інтернет про сприяння в отриманні водійських посвідчень.

При цьому майбутнім водіям не потрібно було вчитися і складати іспити. Вартість кожного підробленого посвідчення становила понад 800 дол.

У кожного із учасників були свої обов'язки. Зокрема, дівчина займалася замовленнями, вона розмовляла з потенційними клієнтами по телефону і домовлялася про зустрічі.

У ході огляду місця події у затриманих було вилучено вісім свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів на різні прізвища, зброю і гроші.

В даний час матеріали внесені до Єдиного реєстру за статтею 190 Кримінального кодексу України (шахрайство), статтею 358 (підробка) і статтею 263 (незаконне поводження зі зброєю). Ведеться досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

264