Щорічне послання Президента до парламенту вже готується. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, в кулуарах Верховної Ради журналістам повідомив представник Глави держави в парламенті, народний депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко.

«Щорічне послання готується, а коли воно відбудеться? Мені складно назвати вам дату, хоча, я думаю, це має відбутися незабаром», - сказав він.

На уточнююче запитання кореспондента ForUm'у, прийде Президент до парламенту чи звернеться до депутатів письмово, Мірошниченко заявив, що звернення обов'язково буде письмовим.

«І навіть коли Президент виступає в парламенті, звернення значно ширше. Воно охоплює всі галузі життя суспільства: економіку, політику, зовнішня політику та багато іншого. Тим більше, після прийняття закону про програмні документи статус щорічного послання Президента значно посилився, але не виключено, що буде і виступ Президента. Усе залежить від того, як розвиватимуться події у ВР», - підкреслив депутат.

«Президент регулярно приходить в парламент, але Рада не завжди готова не те що запросити Президента, але навіть почати роботу», - підсумував він.

Як раніше повідомляв ForUm, голова Верховної Ради Володимир Рибак не знає, яким буде послання Президента.

Нагадаємо, торік текст президентського послання був розданий депутатам.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

228