Кабінет Міністрів України засуджує блокування опозицією роботи Верховної Ради. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, відкриваючи засідання уряду в середу, заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.
 
«Уряд рішуче засуджує блокування роботи ВР. Минуло три місяці з початку роботи нового складу Верховної Ради України. Які ж термінові питання розвитку країни вирішив парламент? На жаль, законодавча робота у державі заблокована опозицією. За цей час опозиція не запропонувала жодного актуального для розвитку країни рішення навіть в рамках своїх передвиборчих обіцянок», - сказав Азаров.
 
За його словами, опозиція не дає працювати й іншим державним органам.
 
«Представники опозиції навіть намагалися зірвати засідання уряду, на якому розглядалося доленосне питання активізації економіки. І де ж їхні пропозиції, які вони нібито хотіли озвучити? Де їхній погляд на протистояння кризі? Немає нічого. Опозиція використовує будь-який привід, щоб заблокувати конструктивну роботу влади. Наші громадяни повинні усвідомити, що опозиція діє за принципом: чим гірше - тим краще. І гірше від цього стає тільки українцям, тому що зараз кожен день на рахунку», - підсумував прем'єр.
 
Нагадаємо, 5 березня народні депутати від опозиції заблокували трибуну і президію парламенту.
 
Опозиція вимагає від голови Верховної Ради Володимира Рибака відкликати звернення до Вищого адміністративного суду України щодо позбавлення Сергія Власенка депутатського мандата.
 
Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

251