Вінницькі оперативники карного розшуку спільно зі співробітниками державної пенітенціарної служби затримали на території Житомирської області засудженого виправної колонії, який 18 лютого скоїв втечу з території ділянки соціальної реабілітації в м. Вінниці. Про це повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю Управління МВС у Вінницькій області.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами вдалося з'ясувати, що утікач переховувався у знайомих в одному з селищ Бердичівського району. Там його і затримали 27 лютого.

Чоловік відбував покарання за скоєння крадіжки.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.393 КК України (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти).

Такий злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років. Зараз чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомляв ForUm, з установи виконання покарання №81 (смт Стрижавка, Вінницька область) 18 лютого втік 49-річний засуджений. Його відсутність була встановлена співробітниками колонії близько 20:00 на виробничій ділянці соціальної реабілітації, розташованій на території цегельного заводу «Керамік» у Вінниці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

219