Президент Віктор Янукович загрожує неординарними заходами судам, які несправедливо підходять до роботи з банками та кредиторами. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив, виступаючи із заключним словом на розширеному засіданні уряду.

«Нам має дати відповідь Вища рада юстиції - де справедливий підхід суддівської системи у роботі з банками та кредиторами?», - акцентував Президент.

За його словами, найближчим часом буде проведене розширене засідання за участю представників Вищої ради юстиції, суддів, правоохоронців та ін.

«Якщо у цих питаннях не припиниться корупція, яка перешкоджає залученню інвестицій у реальний сектор економіки, і банки будуть продовжувати страждати від цієї корупції, ми приймемо неординарні заходи», - підкреслив він.

Крім того, Янукович зазначив, що вся країна платить високу ціну за корупцію, а це як мінімум 20 млрд грн на рік. «Це кошти, які не надійшли до держбюджету, були вкрадені через корупційні схеми. Це потрібно припинити», - заявив він.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович заявляє, що спроби зберегти корупційні лазівки у законодавстві будуть жорстко каратися.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

239