В районі гори Кішка правоохоронці виявили легковий автомобіль «ВАЗ-2101» з ознаками загоряння, повідомляє сектор зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в АР Крим.

«Зараз проводиться огляд автомобіля. В ході огляду у машини були виявлені частини автоматичної зброї, яка імовірно є знаряддям вчинення злочину у смт Симеїз», - заявив начальник ГУ МВС України в АР Крим генерал-майора міліції Михайло Слєпаньов.

Додаткова, більш детальна, інформація буде надана громадськості після закінчення проведення огляду місця події і виявленого автомобіля.

За його словами, на території автономії введено план «Перехоплення». Детально відпрацьовуються всі наявні робочі версії злочину. Співробітники міліції вживають усіх заходів для якнайшвидшого встановлення обставин скоєного.

За фактом вбивства порушено кримінальну виробництво.

Попередня кваліфікація визначена відповідно до складу злочину, передбаченого ч.2 ст.115 КК України - умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного ув'язнення.

Як повідомляв ForUm, сьогодні, 26 лютого, біля одного із будинків у смт Симеїз у власному автомобілі «Мерседес» виявлено труп місцевого жителя, 1972 р.н., з ознаками насильницької смерті. За попередніми даними, з кількома вогнепальними пораненнями.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

214