Вчора, 24 лютого, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов здійснив робочий об'їзд і проінспектував хід виконання поточного ремонту столичних доріг, повідомляє прес-служба КМДА.

«Нарешті погодні умови дозволяють нам розпочати глобальний ремонт доріг. Тому дуже важливо - ефективно використати цей час. Попереду у шляховиків великий обсяг робіт: спочатку необхідно відремонтувати магістральні дороги і вулиці загальноміського значення, а потім приступити до ремонту доріг районного та місцевого значення, міжквартальних проїздів і т.д.», - сказав Попов.

Так, у суботу, 23 лютого, на дорогах міста працювали 27 бригад комунальної корпорації «Київавтодор». 220 чоловік за добу відремонтували 1073 кв. м дорожнього покриття.

У неділю ямковий ремонт виконували 29 бригад. 233 працівника «Київавтодору» відремонтували 1810 кв. м. доріг. Всього за два вихідних дні на ремонт доріг було використано 369 тонн асфальтобетону.

Ремонт проводився на Кільцевій дорозі, проспекті Палладіна, проспекті Возз'єднання, Харківському шосе, вул.В.Гетьмана, проспекті Перемоги, вул.Л.Толстого, проспекті Червонозоряному, вул.Саперно-Слобідській, на Площі Шевченка та на інших вулицях.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

146