У екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка немає хвороб, які передбачали б дострокове звільнення із місць позбавлення волі.

Про це заявив журналістам прокурор Володимир Пугачов, який брав участь у засіданні Апеляційного суду Чернігівської області, який 18 лютого розглядав апеляційну скаргу захисників Луценка на відмову суду першої інстанції звільнити екс-міністра за станом здоров'я.

Прокурор підкреслив, що у своєму зверненні у суд керувався виключно висновками, які подали адвокати, «і тих хвороб, які зазначені у переліку, там немає», передає «УНІАН».

«І в цілому Луценко враження людини тяжко хворої не справляє», - сказав Пугачов.

Як раніше повідомляв ForUm, колегія суддів не задовольнила апеляційну скаргу захисників екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на відмову звільнити його за станом здоров'я.

27 грудня Менський районний суд Чернігівської області відхилив клопотання адвокатів екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка щодо його звільнення від подальшого відбування кримінального покарання у вигляді позбавлення волі.

23 січня екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка прооперували у столичній клініці «Оберіг».

27 лютого 2012 року Печерський районний суд Києва визнав Луценка винним у скоєнні низки посадових злочинів і засудив його до чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.

17 серпня Печерський районний суд визнав Луценка винним в недбалості при продовженні оперативно-розшукових заходів відносно водія колишнього заступника голови СБУ Сацюка Давиденка і засудив до 2 років обмеження волі.

31 серпня Луценка вивезли із Лук'янівського СІЗО у Менську колонію.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

317