Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України затвердила показники якості послуг передачі даних, доступу до Інтернету і їхні рівні.

Як повідомляє прес-служба відомства, відповідний наказ Адміністрації Держспецзв'язку був виданий у відповідності до Законів України «Про телекомунікації», «Про захист прав споживачів» та Положенням про Адміністрацію Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України з метою забезпечення споживачів послугами передачі даних і доступу до Інтернету певної якості.

Наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування та призначений для використання з іншими нормативними документами щодо якості телекомунікаційних послуг, а також нормативно-правовими актами, які визначають рівні показників якості телекомунікаційних послуг.

«Реалізація наказу сприятиме операторам та провайдерам телекомунікацій покращувати якість послуг передачі даних і доступу в Інтернет, а споживачам - отримувати послуги визначеної якості», - підкреслили у відомстві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

327