Слідству належить встановити причини катастрофи літака Ан-24 в аеропорту Донецька, але в будь-якому випадку катастрофа змушує вживати заходів для підвищення безпеки у сфері авіаперевезень. Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров написав, спілкуючись з користувачами соціальної мережі Facebook.
«Слідству ще належить встановити причини цієї аварії, але для нас ясно одне, що в цій сфері необхідно докласти значних зусиль, щоб робота повітряного транспорту була безпечною», - зазначив Азаров, додавши, що уроки цієї трагедії урядом будуть детально вивчені, після чого, безумовно, висновки будуть зроблені».

Як раніше повідомляв ForUm, увечері 13 лютого в аеропорту «Донецьк» зазнав катастрофи літак, який прибув чартерним рейсом з Одеси. Літак під час приземлення вилетів за межі злітно-посадкової смуги, перекинувся, його корпус розколовся і почалося задимлення.
На борту літака знаходилися 52 людини, 47 з них були врятовані, п'ять загинули. На сьогоднішній день відомо, що 26 пасажирів звернулися за допомогою до медиків, з них 9 осіб перебувають у лікарні.

За фактом авіакатастрофи в аеропорту Донецька розпочато кримінальне провадження.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

206