Білоруська залізниця призупинила реалізацію квитків на міжнародні пасажирські поїзди в Україну з 30 березня через невизначеність з переходом на літній час. Про це повідомляє прес-служба БЗ.

«Це викликано тим, що в сусідній країні поки не визначилися з прийняттям рішення про перехід на літній час, у зв'язку з чим українськими залізницями припинена реалізація квитків у сполученні з Білоруссю та Росією. Дані заходи необхідні, щоб виключити можливі конфліктні ситуації з пасажирами після переходу на літній час. Після того як українська сторона прийме якесь рішення, розклад міжнародних поїздів буде відкориговано, і продажі відновляться», - зазначили на БЗ.

За інформацією білоруських залізничників, наразі не можна придбати квитки на потяги в Україну з 30 березня у прямому сполученні і на деякі склади, що йдуть транзитом через Україну в Росію з 29 березня, передає «УНІАН».

На БЗ також зазначили, що залізничне сполучення Білорусі з українськими містами користується найбільшим попитом у літні місяці.

Як повідомляв ForUm, Російські залізниці припиняють продаж квитків на поїзди, що прямують у напрямку України, з 30 березня поточного року у зв'язку з відсутністю остаточного рішення про перехід України у березні 2013 року на літній час.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

269